Cruise Port Rotterdam

Iedere Rotterdammer is bekend met het fraaie beeld van een enorm cruiseschip, afgemeerd aan de Holland-Amerikakade. Op de dagen dat daar zo'n schip ligt, drommen Rotterdammerts en toeristen samen op de Erasmusbrug om het mooiste plaatje te schieten. Rotterdam is natuurlijk een perfecte locatie voor cruiseschepen om aan te doen tijdens hun reis. Cruise Port Rotterdam is de one-stop-shop voor alle zaken met betrekking tot maritieme en toeristische service en draagt zo haar steentje bij aan het versterken van het imago en de economie van Rotterdam.

Trots op Rotterdam

Cruise Port Rotterdam is trots op haar stad en uit die trots graag via haar website: "Holland en Rotterdam in het bijzonder, kunnen trots zijn op hun interessante historische en moderne architectuur. Rotterdam heeft die architectonische bezienswaardigheden overal in de stad. Bovendien bieden de stad en haar omgeving nog veel meer toeristische trekpleisters. Een greep: geschiedenis, veel kunst en cultuur, maar ook stranden en natuur. De stad zelf heeft veel shopping-straten en een zeer gezellige binnenstad."

Rotterdam is geografisch gezien een perfecte locatie voor cruiseschepen om te bezoeken. Zij varen in twee uur over de schilderachtige Nieuwe Waterweg – zonder sluizen of hoogtebeperkingen - naar de historische cruise terminal, gelegen in het centrum van de stad.

Internationale allure

De grandeur van de majestueuze cruiseschepen, de internationale gasten die naar de stad komen en er een of meerdere dagen verblijven... Het ligt allemaal perfect in de lijn van Rotterdam als ontdekking. Cruise Port Rotterdam levert een directe bijdrage aan het succes van Rotterdam. Wat ons betreft is het volle kracht vooruit! Rotterdam. Make It Happen.

Contact

Cruise Port Rotterdam
W www.cruiseportrotterdam.nl
@ office@cruise.rotterdam.nl

Bezoekadres
Cruise Port Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam