Euromast

De Euromast is al sinds 1960 een icoon in de stad Rotterdam. Met 185 meter torent ze boven heel wat Rotterdamse gebouwen uit. Het is de hoogste toren van Nederland die open is voor publiek. Wanneer je de Euroscoop, een roterende glazen lift, binnenstapt en langzaam opstijgt waan je je even in een andere wereld. Wat is Rotterdam toch grandioos mooi van bovenaf! Een uitzicht dat nooit verveelt!

Hoog, hoger, hoogst!

De Euromast is een op en top Rotterdams bouwwerk. In 1958 sloegen de Rotterdamse architect Maaskant en de Rotterdamse aannemer J.P. van Eesteren de handen inéén om de bouw te realiseren. De mast moest hoger worden dan alle andere gebouwen in de stad. Toen in 1970 bleek dat de trots van de stad links en rechts werd ingehaald door andere gebouwen moest er een oplossing komen. Deze kwam er in de vorm van de plaatsing van de Spacetower, die de mast verlengde tot de huidige 185 meter! Een voorbeeld dat laat zien dat bijna niets onmogelijk is in een stad als Rotterdam!

Voor durfallen

Vandaag de dag laat de Euromast, merkpartner van Rotterdam Make It Happen, zien uitstekend bij het karakter van de maasstad te passen. Met de voeten in de Rotterdamse klei reikt de Euromast naar grote hoogtes. Dit is zó Rotterdam. Make It Happen.

Contact

Euromast
W www.euromast.nl
T 010 436 48 11

Bezoekadres
Euromast Horeca B.V.
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam