Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Zoeken het eerder op. Zoals de Nieuwe Maas een sterk symbool is voor de constante beweging. Een stad waar de Make It Happen mentaliteit voelbaar en zichtbaar is. Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit. Of je nu bewoner bent, bezoeker, student of ondernemer. Rotterdam. Make It Happen.

Meer weten over Make It Happen? Check dan de pagina Gedachtegoed. Of kijk in het menu onder 'Inspiratie' voor uiteenlopende verhalen over Rotterdamse initiatieven en successen die de belichaming zijn van Make it Happen.

Rotterdam. Make it Happen. is de gezamenlijke pay-off van Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners, die hiermee Rotterdam in binnen- en buitenland nog sterker op de kaart willen zetten.

Deze stad durft. De mensen in deze stad durven. We zijn doeners.

Stefan Prins, Architect en toekomstig bewoner van een duurzame nieuwbouwwoning op het voormalig Leonidas-terrein

De stad heeft een goed ondernemersklimaat, een handelsmentaliteit en je bent omringd door grote organisaties die openstaan voor vernieuwing. In deze stad komen onderzoek, bedrijfsleven en frisse ideeën samen. Het is ook niet voor niets dat zoveel accelerators en incubators zich in deze omgeving vestigen. Hier moet je zijn.

Arian Oosthoek, medeoprichter Valory

Rotterdam is stoer. Rotterdam is water. Rotterdam is dé plek voor Splashtours.

Christoffel Wielders, initiatiefnemer Splashtours