Tien nieuwe merkpartners voor Rotterdam Make It Happen

De Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners werken drie jaar samen aan het vergroten van de aantrekkingskracht van Rotterdam via 'Rotterdam Make It Happen'. Op maandag 23 oktober verwelkomden wij tien nieuwe partners tijdens een bijeenkomst in Poppodium Annabel.

Nieuwe partners

Onder het motto Rotterdam. Make It Happen. zetten de aangesloten partijen de stad in binnen- en buitenland stevig op de kaart. Om de Make It Happen-boodschap nog breder te verspreiden, zijn daar nu tien nieuwe partners bijgekomen die ook het gevoel van Rotterdamse trots uitdragen. De nieuwe partners zijn Cruise Port Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, Euromast, Feyenoord Rotterdam, RDM Rotterdam en Centre of Expertise, Rotterdam Ahoy, Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam Port Promotion Council, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Spido.

De foto's

Blader hieronder door de foto's, genomen tijdens de bijeenkomst in Annabel en bij het onthullen van het nieuwe street-art werk van Calvin Sprague aan de Delftsestraat:

Make It Happen - nieuwe merkpartners en mural