RDM Rotterdam

Wie wil dat nou niet: oplossingen bedenken om de haven van Rotterdam ‘future proof’ te maken? Bij RDM Rotterdam, dé plek voor innovatie in de haven, worden voortdurend slimme oplossingen bedacht! Op het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) werken bedrijven, onderwijsinstituten en onderzoekscentra samen aan duurzame innovaties die bijdragen aan de slimme haven.

Business, onderwijs en events

Op RDM Rotterdam, onderdeel van het Rotterdam Makers District, wordt de dynamiek bepaald door de bijzondere mix van ondernemers, studenten, onderzoekers en bezoekers. Bedrijven die gevestigd zijn op het RDM terrein, kunnen gebruik maken van high-tech faciliteiten en de samenwerking met onderwijs en onderzoek. Tot de innovatieve bedrijven bij RDM Rotterdam behoren o.a. Ampelmann, Energy Floors en Franklinn Offshore. Ook de mbo-, hbo- en technische studenten kunnen op het RDM terrein gebruik maken van de state-of-the-art faciliteiten en meewerken aan aansprekende projecten. Een uitstekende kruisbestuiving dus! Als derde component van RDM Rotterdam zijn er het Congrescentrum en de Onderzeebootloods, waar regelmatig aansprekende evenementen plaatsvinden, in grootte variërend van 5 tot 5.000 deelnemers.

Je moet het zien

Het samengaan van ondernemen, onderwijs en onderzoek op deze bijzondere en historische locatie maakt RDM Rotterdam tot een bijzondere plek die je moet hebben gezien. En tot een plek die bij uitstek het gedachtegoed ademt van Rotterdam. Make It Happen.

Contact

RDM Rotterdam
W www.rdmrotterdam.nl
Voor de contactgegevens, zie deze pagina.
RDM Centre of Expertise
W www.rdmcoe.nl

Bezoekadres
Klinknagelstraat 2
3089 JP Rotterdam