Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy. Al sinds 1971 een sterk Rotterdams merk met trots voor de stad. Net als de stad, staat Rotterdam Ahoy voor bijzondere ervaringen. Of je nu komt voor een concert van een Nederlandse of wereldster, North Sea Jazz, een wetenschappelijk congres of een tentoonstelling, een beurs of een (top)sportevenement als ABN AMRO World Tennis of de wielerzesdaagse. Van het moment dat je bij Rotterdam Ahoy aankomt, tot ver na het evenement, je ervaring heeft impact en blijft in je geheugen.

Gewoon Rotterdammers...

Zoals Rotterdam Ahoy het zelf zegt op haar corporate website: "We bieden een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten. Verder zijn we gewoon Rotterdammers. Trotse inwoners van een wereldstad die opnieuw door iedereen wordt ontdekt. Een stad waarin wij al 45 jaar met elkaar bouwen aan bedrijvigheid, plezier en geluk. Rotterdam Ahoy. Built for experiences. Rotterdam Ahoy bouwt al 45 jaar aan dé plek voor grote en kleine, maar altijd one of a kind ervaringen die je inspireren, in beweging brengen en verrijken. Met onze mensen en onze venue brengen we letterlijk werelden bij elkaar. Als Rotterdammers staan we stevig in het nu, maar geven we ook op unieke wijze de maat voor de toekomst in de events industry & de congresmarkt. Onvermoeibaar werken we zichtbaar en onzichtbaar aan de creatie van jouw mooiste herinneringen. We heten je welkom."

Podium

Rotterdam Ahoy past als Rotterdam Make It Happen Merkpartner uitstekend bij de stad Rotterdam, zoals de stad bij Rotterdam Ahoy past. Beide bieden een podium aan talenten, ondernemers, evenementen. In het geval van Rotterdam Ahoy vaak letterlijk, in het state-of-the art congres- en vergadercentrum en in de Arena (voorheen 'sportpaleis' genoemd). Én in de voormalige Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Maar ook in het vertellen van Rotterdamse verhalen. En niet in de laatste plaats via de enorme display op de voorgevel, waar de verbondenheid met regelmaat terug te lezen is in de woorden Rotterdam. Make It Happen.

Contact

Rotterdam Ahoy
W https://www.ahoy.nl/
T 010 2933243
@ sales@ahoy.nl (zalenverhuur), d.vanthof@ahoy.nl (Drinks & Bites)

Bezoekadres
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam