Rotterdam Innovatie Ecosysteem

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Ze zoeken het eerder op. En eigenlijk is dat nooit anders geweest. De Nieuwe Maas staat symbool voor de constante beweging. Een stad waar de Make It Happen mentaliteit voelbaar en zichtbaar is.

Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit. Rotterdam is ook bekend vanwege de haven, verschillende branches en bekende innovatieve hubs in de regio zoals Erasmus Centre for Entrepreneurship, SuGu Club, BlueCity010, RDM Rotterdam en YES!Delft. Zij helpen start-ups vooruit en brengen partijen bij elkaar. Venture Café is de centrale plek in Rotterdam waar zij allemaal samen komen en hun ervaringen delen.

Kijk hier het korte filmpje over het Rotterdamse Innovatie Ecosysteem.

Over het Rotterdamse Innovatie Ecosysteem is eerder een interactief overzicht gemaakt. Hier kunt u terecht voor meer informatie en contactgegevens. En nu is er ook een korte film over het Rotterdamse innovatie ecosysteem. U vindt deze film hier.