Rotterdam Port Promotion Council

De Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) is een connector pur sang. RPPC brengt al sinds 1933 het havenbedrijfsleven in contact met internationale klanten. Op dit moment zijn 150 donateurs bij RPPC aangesloten, voornamelijk bedrijven in de havens van Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht. Samen met de donateurs vertelt het RPCC het verhaal van de indrukwekkende Rotterdamse haven.

Connecties

Eén blik op de RPPC website bevestigt de rol van de RPPC als connector en promotor van de Rotterdamse haven. Zo worden voor de donateurs jaarlijks promotiereizen in het voor- en achterland van de haven georganiseerd, worden zakelijke delegaties ontvangen en worden speciale netwerkmomenten en lezingen georganiseerd. Tijdens al deze activiteiten staat de Rotterdamse haven en het feit dat je het als bedrijf hier kan maken voorop! Internationale klanten hoeven dan ook niet verder te zoeken.

Vestigen in dé havenstad

RPPC past als merkpartner perfect bij Rotterdam. Net als de merkalliantie werkt RPPC samen met talloze relaties om kenbaar te maken dat Rotterdam dé stad is, waar je als ondernemer of bedrijf met open armen wordt ontvangen. Het gedachtegoed ‘samen de juiste koers varen’ komt dan ook sterk overeen met Rotterdam. Make It Happen.

Contact

Rotterdam Port Promotion Council
W www.rppc.nl
@ rppc@rppc.nl

Bezoekadres
PortCity II
Waalhaven Zuidzijde 19
3089 JH Rotterdam
Havennummer 2235