Rotterdam The Hague Airport

In 1783 vond de eerste bemande vlucht in Nederland plaats, in een ballon die opsteeg vanuit Rotterdam. De stad en luchtvaart zijn dus al een tijd aan elkaar verbonden. Rotterdammers waren toen al echte voorlopers. Nu, ruim 200 jaar later vinden er van en naar Rotterdam The Hague Airport gemiddeld per jaar zo’n 52.000 vliegtuigbewegingen plaats. Voor je volgende vakantiebestemming, maar ook voor je Europese zakelijke bestemming, is Rotterdam The Hague Airport de perfecte keuze!

Werk voor Rotterdammers

De luchthaven biedt niet alleen toeristen mogelijkheden maar ook inwoners van Rotterdam. De RTHA website maakt het als volgt duidelijk: ‘’De luchthaven biedt werk aan zo’n 2500 mensen, en de indirecte werkgelegenheid is nog veel groter.’’ Daarnaast speelt de luchthaven economische ontwikkeling van de regio in de hand, door de uitstekende verbindingen met de belangrijkste economische centra binnen en aan de randen van Europa.

Kansen

Rotterdam The Hague Airport en de stad Rotterdam passen bij elkaar als twee handen op een buik. De luchthaven biedt reizigers een prettig vertrekpunt voor hun droomreizen en inwoners van Rotterdam kansen op het gebied van onderwijs en werk. Rotterdam. Make It Happen.

Contact

Rotterdam The Hague Airport
W www.rotterdamthehagueairport.nl
@ info@rtha.com

Bezoekadres
Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam