Spido

Spido is onlosmakelijk verbonden met de Rotterdamse wateren. Al in 1919 begon de Spido met haar havendienst en tegenwoordig is het een attractie die niemand tijdens een toeristisch bezoek aan Rotterdam mag overslaan. Daarnaast zijn er bijna geen Rotterdammers die nog nooit aan boord zijn gegaan van een van de Spido schepen. Want zeg nou zelf; een vaart door de indrukwekkende Rotterdamse haven gaat toch nooit vervelen?

Trots op de haven

Spido richtte zich in de begindagen volledig op het vervoeren van bemanningslieden van boord naar wal en vice versa. Niet alleen nationaal maar ook internationaal wisten bemanningslieden Spido te vinden. Een blauw-wit-rode wimpel werd omgedoopt tot de zogenaamde Spido-vlag. Deze vlag werd gehesen als een bemanningslid van boord moest worden gehaald. Vanuit hun trots op de Rotterdamse haven begonnen de eigenaren van Spido in 1931 met toeristische rondvaarten in de Rotterdamse haven. Iets waar het bedrijf zich vandaag de dag volledig op richt.

Krachtig merk

Spido past uitstekend bij Rotterdam Make It Happen. Het bedrijf heeft vele jaren lang de stad en haven haar diensten verleend en heeft daarmee een krachtig merk weten op de bouwen. Spido is trots op de stad en steekt dit tijdens de rondvaarten niet onder stoelen of banken: ieder die geïnteresseerd is mag weten hoe belangrijk Rotterdam en de Rotterdams haven zijn. Spido draagt als geen ander het Rotterdamse DNA uit. Rotterdam. Make It Happen.

Contact

Spido
W www.spido.nl
T 010 275 99 99

Bezoekadres
Spido B.V.
Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam